top of page
Yazarın fotoğrafıZo Skin Health

Vücut Bakımı da Cilt Bakımıdır!

Cilt bakımı denilince çoğu kişinin aklına hemen yüz gelir. Ne de olsa birçok ürün ve tedavi yüze odaklanır. Bir kişi hakkında fark ettiğiniz ilk şey budur ve çizgiler ve kırışıklıklar gibi cilt sorunlarını belirgin bir şekilde gösterir. Bununla birlikte, ister yüz ister vücutta olsun, devam eden cilt sağlığını sağlamak için cildin korunmasına ihtiyaç vardır.


Eksfoliasyon

Cilt tipine bağlı olarak, sık sık peeling yapmak faydalı olabilir. Hem kimyasal hem de fiziksel eksfoliyatörler pürüzlü, lekeli veya donuk cilt görünümünü iyileştirmek için ölü cilt hücrelerinin çıkarılmasına ve gözeneklerin açılmasına yardımcı olabilir. Yağlı veya akneye meyilli ciltler için Dual Action Scrub yüz ve vücutta kullanım için idealdir.


Hidrasyon

Tüm cildin neme ihtiyacı vardır. ZO® Body ürünleri, cildin en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için önemli nemlendiriciler içerirken aynı zamanda bir dizi cilt sorununu hedef almak için başka önemli faydalar sağlar. Bir vücut ürünü seçerken, cilt sağlığına maksimum fayda sağlamak için hem istenen tedavi sonuçlarını sunabilen hem de nemi geri kazandıran bir ürün düşünün.

Tedaviler

Doku sorunları, renk değişikliği ve tonlu bir görünüm eksikliği vücudun bazı bölgelerinde yaygındır ve doğru tedavi rejimi ile ele alınabilir.


Body Emulsion, sağlıklı cildin kalitesini, pürüzsüzlüğünü ve genel görünümünü iyileştiren çok etkili bir vücut kremidir. Anahtar bileşen retinol, cilt tonunu eşitlemeye ve vücut cildinin görünümünü desteklemeye yardımcı olur. Body Emulsion ayrıca genel vücut cilt sağlığını güçlendirmek için nazik enzimatik eksfoliasyon, hafif nemlendiriciler ve yatıştırıcı yulaf sunar.


Güneş Koruması

Son olarak, vücudun neresinde olursa olsun, tüm cildin güneş korumasına ihtiyacı vardır. Cildi güneşten koruyan giysiler giymek, güneş hasarından kaynaklanan yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye yardımcı olabilir ancak güneş kremi kullanmak da göz ardı edilmemelidir. Geniş Spektrumlu Güneş Koruyucu SPF 50, UVA, UVB ve HEV ışığından koruma sağlar. Suya ve tere dayanıklı bir seçenek olarak Daily Sheer Güneş Koruyucu SPF 50 de harika bir seçenektir.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page